PAVO Podo Lac

kr485.00
(No reviews yet)
Current Stock:

Produktinformation Pavo PodoLac

Pavo PodoLac är en pellets som är speciellt utvecklad för det högdräktiga och digivade stoet. Fodret balanserar det ändrade behovet av näringsämnen under de sista månaderna av dräktigheten och under digivning och främjar en god mjölkproduktion. 

Podo sörjer för en optimal utveckling av benen hos det ofödda fölet under de sista 3 månaderna av dräktigheten och fram till 5 månader efter att fölet är fött. Koppar, zink och magnesium i lättupptaglig form bidrar till en god bentillväxt vilket är det första steget i att förbygga OC och OCD (oseokondros).

Pavo PodoLac är step 1 i Pavo Podokonceptet.

Missa inte steg 2: PavoPodoStart och steg 3: Pavo PodoGrow av det välbeprövade PodoConcept. Fodrar du inget eller endast lite kraftfoder till ditt sto? Då rekommenderar vi Pavo PodoCare, som är ett tillskott som tillför alla de nödvändiga mineraler ett föl behöver.

Efter flera års undersökningar av grovfoder så vet vi att energi- och proteinvärdena varierar kraftigt och generellt sett är låga. Dessa näringsämnen är extra viktiga under dräktighet och digivning och därför har Pavo PodoLac, förutom ett högt E-vitamininnehåll också ett högt proterin- och fettinnehåll.

*Sommarversionen innehåller 160 gram protein/kg

*Vinterversionen innhåller 200 gram protein/kg